[vc_row equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1594915347627{padding-bottom: 60px !important;}”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1594915332136{border-right-width: 1px !important;padding-right: 40px !important;border-right-color: #dbdbdb !important;border-right-style: solid !important;}”][vc_column_text]NINCS HATÁR- A NAGY CSALÁDI VETÉLKEDŐ

ELŐZMÉNYEK

2020, a trianoni békediktátum 100. évfordulója a nemzeti összetartozás éve. Ahogy az országgyűlési határozat is kifejti, ebben az évben számot vetünk a békediktátum által okozott gazdasági, politikai és lelki problémák megoldatlanságával, de még inkább cél, hogy erőt merítsünk a külhoni magyarság megmaradásba vetett hitéből. Hogy minél több emberhez eljuttassuk a nemzeti összetartozás évének üzeneteit, az egyik legnépszerűbb hazai televíziós műsor formátumot választottuk, a vetélkedőt. A vetélkedőkkel ugyanis minden korosztály azonosulni tud, a feladatok pedig nem csak szórakoztatóak, hanem bővítik a nézők ismereteit is. 

SZINOPSZIS

A nagy családi vetélkedő című műsorunk célja, hogy megmutassuk, bár 100 évvel ezelőtt új országhatárokat kényszerítettek a magyarságra, valójában nincsenek határok, a nemzeti nyelv, az irodalom, a hitélet és a hagyományőrzés révén a magyar identitás tovább él az országhatáron túl is. A nemzeti összetartozás erősítésére minden adásban egy anyaországi és egy határontúli család játszik egymással. 

MŰFAJ:  

 • – CSALÁDI VETÉLKEDŐ 

MEGJELENÉSI GYAKORISÁG: 

 • – HÉTKÖZNAP, PRIME TIME, 52 PERC

SZEREPLŐK: 

 • – MŰSORVEZETŐ 
 • – 1 ANYAORSZÁGI CSALÁD (4,5,6 fős)
 • – 1 HATÁRONTÚLI CSALÁD (4,5,6 fős)
 • – 1-1 ISMERT SZEMÉLYISÉG 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1594915277125{padding-left: 40px !important;}”][vc_column_text]A MŰSOR FELÉPÍTÉSE

Kérdéseinket, játékos feladatainkat az egyetemes magyar kultúra, történelem, irodalom és földrajz témaköréből állítjuk össze, de foglalkozunk a magyar hagyományokkal, gasztronómiával és sportsikerekkel is. Éppen ezért a válaszok és megoldások egyúttal a magyarság értékeit is bemutatják, például, mi mindent köszönhet a világ a magyar újítóknak, mely magyar művészekért rajonganak világszerte, kik azok a magyar sportolók, akik teljesítménye előtt fejet hajt vagy hajtott a világ vagy éppen mely ételeinket fogyasztják sok-sok országban. Célunk az is, hogy a két családod megismerve kiderüljön, hogy bár – hivatalosan – más-más országban élnek, valójában, a közös gyökerek miatt, hasonlóak az örömeik, kétségeik, hagyományaik és jövőbeni terveik, vagyis, hogy mindegy, hogy az anyagországban vagy a határon túl él valaki, a magyar identitás független a földrajzi határoktól.

 • 4+1 fordulóból álló, garantált fix és/vagy pénzdíjas nyereményt biztosít a játékosoknak. 
 • Megnyerhető maximális nyeremény, 25 millió forint.
  • Egyéb nyeremény: családi magyarországi vagy európai és világvárosba szóló utazás.
 • Közönség előtt felvett, vidám, szórakoztató, tudásra és gyorsreagálásra épülő műsor.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1594915500999{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 70px !important;background-image: url(http://hellomirage.me/mf/wp-content/uploads/2020/07/mf-2020-home-gray.jpg?id=41) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” el_class=”kepivilag”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1594915912414{padding-right: 40px !important;}”][vc_column_text]KÉPI VILÁG:
Akciódús jelenetek, folyamatosan mozgásban lévő szereplők, gyors vágások. A helyszínek bemutatásakor drónnal készített felvételeket is használunk. A képernyőn szöveges információk is megjelennek, amelyek kiegészítik az elhangzottakat és plusz tájékoztatást adnak a nézőknek.

FORMÁTUM:

 • Epizódszám : 4 – 6
 • A műsor hossza: 24 perc
 • Pozicionálás: TV2 / STV2
 • A megjelenés gyakorisága: heti 1

INTERAKTIVITÁS:
Az adások teljes hosszában való megjelenítése online felületen. Műsorrészletek és plusz információk megjelenítése web2-es felületeken. Keresztpromók más TV2 – s műsorokban, cikkek megjelenése online és nyomtatott sajtóban.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ninja_form id=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1594915224542{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 80px !important;background-image: url(http://hellomirage.me/mf/wp-content/uploads/2020/07/footer.jpg?id=90) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_single_image image=”93″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Recommended Posts