[vc_row equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1594915347627{padding-bottom: 60px !important;}”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1594915332136{border-right-width: 1px !important;padding-right: 40px !important;border-right-color: #dbdbdb !important;border-right-style: solid !important;}”][vc_column_text]A műsor: Ingatlan/Barkács magazinműsor

A műsor célja:

A műsorunk fő célja a nézők inspirálása és a kreativitás fejlesztése.

Amikor nincs inspiráció, Mi segítünk!

A DIY-tevékenység és a barkácsolás korosztálytoktól függetlenül az egyik legnépszerűbb hobbi: egyszerre kapcsol ki, tölt fel és szebbé tehetjük általa környezetünket. Felmérések és áruházak eladási statisztikái azt mutatják, hogy a járványhelyzet idején, a karanténban töltött idő alatt megnövekedett a barkácsolási és kertszépítési kedv. Olyanok is nekiálltak a lakásfelújításnak, közvetlen környezetük szépítésének, akik korábban nem vállalkoztak ilyen munkákra. Ezért is gondoljuk úgy, hogy széles réteget érdeklődését keltheti fel a műsor.

Rengeteg ötlettel szolgálunk, hogy a házakat, kerteket még személyesebbé, egyedibbé tegyük.

A Csináld Magad című műsorunkban egy szakértő segítségével, lépésről lépésre megmutatjuk, hogy hogyan készül egy egyedi bútor, falfelület, vagy akár egy kerti pavilon.

Milyen eszközökre van szükségük?

Mire figyeljünk oda az elkészítés során?

Milyen fából érdemes elkészíteni az adott bútort?

Minden fontos információt átadunk, amely segíti a nézőinket a tökéletes DIY Bútor / Dekoráció elkészítéséhez.

Egy 24 perces adás során kalauzoljuk végig a nézőinket egy adott bútordarab elkészítési folyamatain, így részletesen, érhetően megmutatjuk minden korosztály számára, hogy a megfelelő eszközökkel és tudással bárki tud álomotthont varázsolni a lakásából, legyen az egy kertes ház vagy egy panellakás.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1594915277125{padding-left: 40px !important;}”][vc_column_text]Tervezett témák / Rovatok:

  1. HOL/ MIT?

Az ötlet már kipattant a fejünkből, hogy mit is szeretnénk készíteni a mai napon, de minden a megfelelő szerszámmal és alapanyaggal kezdődik.

Az Együttműködő Partnerünk segítségével kiválasztjuk a célnak a legmegfelelőbb eszközt a feladat elvégzéséhez.

Barkácsáruházban sétálva beszélgetünk szakértővel, hogy Ő mit ajánl és miért?

  1. TERVEZÉS

A jó és szép munka alapja a tervezés.

1-2 percben megtervezzük az aznapi feladatunkat.

Lerajzolva mutatjuk meg a nézőink számára, hogy mit is fogunk a mai napon elkészíteni.

  1. A MUNKA

Nekilátunk!

A kiválasztott szerszámok, anyagok, eszközök segítségével elkezdjük a munkát!

Lassan, minden lépést elmagyarázva készíti el a műsorvezetőnk a projektet.

Az első szög beverésétől, az utolsó ecsetvonásig figyelemmel kísérjük a folyamatokat.

  1. A SZAKÉRTŐI TIPP

A műsorvezetőnk elmondja a tapasztalatait az aznapi projekt elkészítéséről. Összefoglalja, hogy mire kell odafigyelni az elkészítés során, elmondja mik voltak számára a nehézségek, a szerszámok mennyire könnyítették meg a dolgát.

  1. A TESZT

Nem csak elkészítjük, de ki is próbáljuk az elkészült remekművet.

1 – 2 percben teszteljük, megkeressük a legmegfelelőbb helyét a lakásban / kertben.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1594915500999{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 70px !important;background-image: url(http://hellomirage.me/mf/wp-content/uploads/2020/07/mf-2020-home-gray.jpg?id=41) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” el_class=”kepivilag”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1594915912414{padding-right: 40px !important;}”][vc_column_text]KÉPI VILÁG:
Akciódús jelenetek, folyamatosan mozgásban lévő szereplők, gyors vágások. A helyszínek bemutatásakor drónnal készített felvételeket is használunk. A képernyőn szöveges információk is megjelennek, amelyek kiegészítik az elhangzottakat és plusz tájékoztatást adnak a nézőknek.

FORMÁTUM:

  • Epizódszám : 4 – 6
  • A műsor hossza: 24 perc
  • Pozicionálás: TV2 / STV2
  • A megjelenés gyakorisága: heti 1

INTERAKTIVITÁS:
Az adások teljes hosszában való megjelenítése online felületen. Műsorrészletek és plusz információk megjelenítése web2-es felületeken. Keresztpromók más TV2 – s műsorokban, cikkek megjelenése online és nyomtatott sajtóban.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ninja_form id=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1594915224542{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 80px !important;background-image: url(http://hellomirage.me/mf/wp-content/uploads/2020/07/footer.jpg?id=90) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_single_image image=”93″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Recommended Posts