[vc_row equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1594915347627{padding-bottom: 60px !important;}”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1594915332136{border-right-width: 1px !important;padding-right: 40px !important;border-right-color: #dbdbdb !important;border-right-style: solid !important;}”][vc_column_text]A MŰSOR: ismeretterjesztő magazin 

A MŰSOR CÉLJA: 

Május 4-től Magyarországon új szakaszába lépett a koronavírus elleni védekezés és amennyire lehetséges, enyhítettek a korlátozásokon. A

vidéki településeken újra kinyithattak a szállodák, az éttermek, kávézók teraszai és kerthelyiségei, a strandok, az állatkertek, a szabadtéri múzeumok, a boltok. Újraindulhatott a termelés a gyárakban, üzemekben. Sorozatunk célja, hogy bemutassuk, hogyan készültek fel a vállalatok, cégek az újraindulásra. Miben változott/változik meg a működésük? Bemutatjuk azt is, milyen terveik vannak a megváltozott körülményekre. Milyen intézkedéseket vezettek be, hogy dolgozóik, partnereik, vásárlóik, a szolgáltatásaikat igénybe vevők biztonságban érezzék magukat? Megmutatjuk azt is, milyen nehézségekkel küzdenek, milyen segítségre, támogatásra számítanak. Beszélünk arról is, véleményük szerint mennyire működik a társadalmi szolidaritás, ebben hogyan tudnak részt venni. 

Korábbi sorozataink, az üzletláncok működését, a veszélyhelyzetben bevezetett intézkedéseiket bemutató Bolttúra, a mezőgazdasági termesztést és termékeket bemutató Agrártúra, valamint a MÁV-ot bemutató Vasúttúra idősávjában kiemelkedő nézettséget hoztak. Ebből, valamint a nézői visszajelzések alapján úgy gondoljuk, hogy hiánypótló műsorról van szó. A nézők igénylik, hogy belelássanak és ezáltal jobban értsék, hogyan működnek azok a szolgáltatások, amelyeket rendszeresen igénybe vesznek. Kíváncsiak a különböző cégek számukra titokzatosnak tűnő érdekességeire, különlegességeire.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1594915277125{padding-left: 40px !important;}”][vc_column_text]TERVEZETT TÉMÁK:

1., Újraindítás

  • bemutatjuk, hogyan kezdték el újra a munkát. Mennyi idő alatt készültek fel az újraindulásra? Milyen terveik vannak? Hogyan tér vissza az élet a „normális kerékvágásba”, visszatérhet-e egyáltalán?

2., Változások

  • bemutatjuk, miben változtattak az újrainduláskor. Például, teljes munkaidőben dolgoznak-e? Van-e ugyanannyi megrendelés, vendég? Új beosztás szerint dolgoznak-e?

3., Biztonság

  • bemutatjuk, milyen változásokat kell alkalmazni az egészségügyi veszélyhelyzetben. Hogyan tudják betartani a másfél méteres távolságot? Milyen védőfelszereléseket használnak? Hogyan fertőtlenítenek?    

4., Támogatások

  • bemutatjuk, hogy az újrainduláshoz milyen támogatásokat, pályázatokat tudnak igénybe venni. Miért van ezekre szükség? Mihez kellene segítség?

5., Szolidaritás

  • bemutatjuk, hogy cégen belül milyen támogatásokat vehetnek igénybe a dolgozók. Hogyan segítik azokat a szülőket, akiknek gondoskodniuk kell a digitális oktatás bevezetése miatt otthon maradt gyermekeikről? Hogyan tudják támogatni a környezetükben segítségre szorulókat? 

6., Leállás

  • bemutatjuk, hogyan állították le a termelést, zárták be az üzletet vagy szüneteltették a szolgáltatást? Mit csináltak a leállás alatt? (karbantartások, tervezések) Hogyan támogatták a dolgozókat a leállás alatt?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1594915500999{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 70px !important;background-image: url(http://hellomirage.me/mf/wp-content/uploads/2020/07/mf-2020-home-gray.jpg?id=41) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” el_class=”kepivilag”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1594915912414{padding-right: 40px !important;}”][vc_column_text]KÉPI VILÁG:
Akciódús jelenetek, folyamatosan mozgásban lévő szereplők, gyors vágások. Amennyiben lehetőségünk van rá, drónnal is készítünk felvételeket. A képernyőn szöveges információk is megjelennek, amelyek kiegészítik az elhangzottakat és plusz tájékoztatást adnak a nézőknek.

FORMÁTUM:

  • Epizódszám : 4
  • A műsor hossza: 24 perc
  • Pozicionálás: TV2 / STV2 
  • A megjelenés gyakorisága: heti 1 

INTERAKTIVITÁS
Az adások teljes hosszában való megjelenítése online felületen. Műsorrészletek és plusz információk megjelenítése web2-es felületeken. Keresztpromók más TV2 – s műsorokban, cikkek megjelenése online és nyomtatott sajtóban. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ninja_form id=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1594915224542{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 80px !important;background-image: url(http://hellomirage.me/mf/wp-content/uploads/2020/07/footer.jpg?id=90) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_single_image image=”93″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Recommended Posts