[vc_row equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1594915347627{padding-bottom: 60px !important;}”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1594915332136{border-right-width: 1px !important;padding-right: 40px !important;border-right-color: #dbdbdb !important;border-right-style: solid !important;}”][vc_column_text]A MŰSOR: turisztikai információs magazin 

A MŰSOR CÉLJA:
Sorozatunk célja, hogy magyarországi turisztikai helyszíneket bemutatva ösztönözze a nézőket arra, hogy az idén itthon nyaraljanak, pihenjenek. 

A tengerparti nyaralást tervezőknek alternatívákat mutatunk arra, milyen kikapcsolódást nyújt a Balaton, a Velencei-tó, a Fertő tó. Milyen szolgáltatásokat vehetnek igénybe a strandokon, a fürdőkben, mit érdemes megnézniük a környéken, hol ehetnek egy jót. Azoknak, akik azt tervezték, hogy a Loire-völgyi kastélyokat nézik meg, megmutatjuk milyen programokat kínálnak és mennyi szépséget, különlegességeket rejtenek a magyarországi kastélyok, kúriák, várak.

Azoknak, akik a hegyekbe készültek, megmutatjuk, milyen természeti csodákat, barlangokat fedezhetnek fel itthon, mennyit fejlődtek a turistaútvonalak, a turistaházak, amióta utoljára itthon kirándult a család. Megmutatjuk, milyen állatokkal, növényekkel találkozhatnak a nemzeti parkokban, mit rejtenek a tanösvények vagy milyen egy vízitúra. Az aktív kikapcsolódást tervezőknek, a kalandra vágyóknak élményfürdőket, élményparkokat mutatunk be. A gasztrotúrára készülőket olyan tájegységekre kalauzoljuk el, ahol különleges ízeket, ételeket, italokat próbálhatnak ki. 

Azoknak is tippeket adunk, akik az idén csak egy-egy hosszú hétvégés pihenést engedhetnek meg maguknak. Megmutatjuk, hol tölthetnek el egy-egy éjszakát, például kempingek szolgáltatásait próbáljuk ki. Túraútvonalakat, túracélpontokat javasolunk.

Bemutatjuk azt is, milyen egészségvédelmi és járványügyi intézkedéseket vezettek be az üdülőhelyeken, szállodákban, éttermekben, turisztikai központokban, hogy a lehető legbiztonságosabb körülmények között pihenhessek és szórakozhassanak az emberek. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1594915277125{padding-left: 40px !important;}”][vc_column_text]Műsorunkkal célunk az is, hogy tudatosítsuk a nézőkben, a koronajárvány után kialakult gazdasági helyzetben a hazai szolgáltatások igénybevételével a hazai cégeket, vállalkozásokat is segítik. Különös tekintettel a turizmusra és a vendéglátásra, amely iparágakban sokak vállalkozása vagy munkahelye veszélybe került. 

Az Élménytúra korábbi adásai, illetve korábbi sorozataink, az üzletláncok működését, az egészségügyi  veszélyhelyzetben bevezetett intézkedéseiket bemutató Bolttúra, a mezőgazdasági termesztést és termékeket bemutató Agrártúra, valamint a MÁV-ot bemutató Vasúttúra idősávjában kiemelkedő nézettséget hoztak. Ebből, valamint a nézői visszajelzések alapján úgy gondoljuk, hogy hiánypótló műsorról van szó. A nézők igénylik, hogy belelássanak és ezáltal jobban értsék, hogyan működnek azok a szolgáltatások, amelyeket rendszeresen igénybe vesznek. 

Éppen ezért a műsorvezetők sem klasszikus interjúkat készítenek, hanem maguk is aktív résztvevői a történéseknek. Ahol lehet bekapcsolódnak a munkába vagy kipróbálják a szolgáltatásokat. Ezáltal segítik a nézőt a megértésben.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1594915500999{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 70px !important;background-image: url(http://hellomirage.me/mf/wp-content/uploads/2020/07/mf-2020-home-gray.jpg?id=41) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” el_class=”kepivilag”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1594915912414{padding-right: 40px !important;}”][vc_column_text]KÉPI VILÁG:
Akciódús jelenetek, folyamatosan mozgásban lévő szereplők, gyors vágások. A helyszínek bemutatásakor drónnal készített felvételeket is használunk. A képernyőn szöveges információk is megjelennek, amelyek kiegészítik az elhangzottakat és plusz tájékoztatást adnak a nézőknek.

FORMÁTUM:

  • Epizódszám : 4 – 8
  • A műsor hossza: 24 perc
  • Pozicionálás: TV2 / STV2 
  • A megjelenés gyakorisága: heti 1 

INTERAKTIVITÁS:
Az adások teljes hosszában való megjelenítése online felületen. Műsorrészletek és plusz információk megjelenítése web2-es felületeken. Keresztpromók más TV2 – s műsorokban, cikkek megjelenése online és nyomtatott sajtóban. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ninja_form id=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1594915224542{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 80px !important;background-image: url(http://hellomirage.me/mf/wp-content/uploads/2020/07/footer.jpg?id=90) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_single_image image=”93″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Recommended Posts